Si një rrjet peer-to-peer, bitcoin është më rezistent ndaj censurës dhe konfiski - Mandai

Saturday, 13 August 2022

Item details

Urban area: Mandai, North Region
Offer type: Offer

Contacts

Contact name irq99161

Item description

Si një rrjet peer-to-peer, bitcoin është më rezistent ndaj censurës dhe konfiskimit sesa ari, sepse bitcoin nuk ka nevojë të mbështetet në palë të treta të centralizuara për t'u transaktuar midis njerëzve ose subjekteve. Meqenëse ari, nga natyra, duhet të mbështetet tek palët e treta për t'u kryer në shkallë të gjerë, ato transaksione mund të censurohen ose sekuestrohen. Historikisht, njerëzve në kombet shtypëse u është dashur të largohen dhe të migrojnë në vende të tjera pa asgjë, sepse ata u grabitën ose vetë vendi i tyre nuk i lejoi ata të largoheshin me ndonjë pasuri materiale. Bitcoin ka çliruar miliona njerëz në mbarë botën dhe i ka lejuar ata të lëvizin lirshëm në qytete, shtete dhe kombe të tjera me gjithë pasurinë e tyre duke mësuar përmendësh frazën e tyre me 12 fjalë, e cila u lejon atyre të kenë akses në bitcoin. Bitcoin po çliron. Bitcoin është liri.

Investoni 300 dollarë fitoni 500 dollarë
Investoni 500 dollarë fitoni 800 dollarë
Investoni 1000 dollarë fitoni 2800 dollarë
Investoni 1,400 dollarë fitoni 3,300 dollarë
Investoni 1,500 dollarë fitoni 4,800 dollarë
Investoni 1,650 dollarë fitoni 5,700 dollarë
Investoni 1,750 dollarë fitoni 6,000 dollarë
Investoni 7,000 dollarë fitoni 10,800 dollarë
Investoni 11,000 dollarë fitoni 19,900 dollarë

www.olivercoins.com
Mark as scam